Sisäraput saatu käyttöön

Tänään Joel Konsin Fiskarsista kävi tekemässä meille sisäraput. Askelmat on asennettu ja jo käytössäkin, seuraavaksi sitten käsikaidepuut. Itse olin vähän apumiehenä, vaikka olisi Joel kyllä kaikki saanut yksinkin laitettua paikoilleen.

Askelmat ja askelmien taustalevyt rivissä. Mäyräkoiran vuoksi meille tulee ns. "suljetut  portaat", koska muuten koira pitäisi kantaa kerroksesta toiseen, näitä portaita se osaa ja uskaltaa mennä yksinkin.

Askelmat ja askelmien taustalevyt rivissä. Mäyräkoiran vuoksi meille tulee ns. ”suljetut portaat”, koska muuten koira pitäisi kantaa kerroksesta toiseen, näitä portaita se osaa ja uskaltaa mennä yksinkin.

Yksittäinen askelma, jossa askelman lauta käsitelty pellavaöljyllä, taustapuu ilmeisesti valkolakkaa (en muista enää tarkemmin että mitä sellaista).

Yksittäinen askelma, jossa askelman lauta käsitelty pellavaöljyllä, taustapuu ilmeisesti valkolakkaa josta näkyy puun syyt läpi (en muista enää tarkemmin että mitä sellaista).

Vielä viimeinen nousu vintille puuttuu...

Vielä viimeinen nousu vintille puuttuu…

Reisipuut paikoillaan.

Reisipuut paikoillaan.

Tämän jälkeen tästä kohtaa ei enää kellariin näe, kun askelmat asennetaan eteen. Kuvassa muuten perspektiivi vääristyy jollain tapaa? Näyttää ihan niin kuin vasen alas menevä lape olisi vinossa, mutta todellisuudessa se on saman suuntainen kuin kaksi muutakin. Tai sitten itse näen väärin.

Tämän jälkeen tästä kohtaa ei enää kellariin näe, kun askelmat asennetaan eteen. Kuvassa muuten perspektiivi vääristyy jollain tapaa? Näyttää ihan niin kuin vasen alas menevä lape olisi vinossa, mutta todellisuudessa se on saman suuntainen kuin kaksi muutakin. Tai sitten itse näen väärin.

Joel nostamassa ylintä askelmaa paikoilleen.

Joel nostamassa ylintä askelmaa paikoilleen.

Yksityiskohta askelmasta, johon on tehty hienot urat. Kuvassa näkyvä reisipuu on viistetty LED-nauhaa varten. LED-nauha tulee siis ylös kiinnitettävän kaidepuun alalaitaan, ja valo heijastuu tästä viistetystä pinnasta rappuihin.

Yksityiskohta askelmasta, johon on tehty hienot urat. Kuvassa näkyvä reisipuu on viistetty LED-nauhaa varten. LED-nauha tulee siis ylös kiinnitettävän kaidepuun alalaitaan, ja valo heijastuu tästä viistetystä pinnasta rappuihin.

Rappujen askelmat valmiina ja melkein jo suojattunakin. Huomenna hommat jatkuu käsikaidepuiden asennuksilla.

Rappujen askelmat valmiina ja melkein jo suojattunakin. Huomenna hommat jatkuu käsikaidepuiden asennuksilla.