Joka päivä jotain pientä

Raksailu jatkuu aina töiden jälkein iltaisin tyyliin joka päivä jotain pientä. Tai ainakin melkein joka päivä. Tänään laitoin antenniputken kiinnikkeitä kiinni talon päätyseinään ja laitoin keittiön hanaan rajoitinruuvit paikoilleen. Se nimittäin tuli ilmi muuttotarkastuksessa, että hana ei saa pyöriä rajoittamattomasti ja niin, että hanasta pystyy laskemaan vettä ohi tiskipöydän altaan.

Keittiön hanan liike pitää rajoittaa niin, että se ei pyöri 360 astetta (niin kuin esiasetukset on), vaan se pitää rajoittaa esim. 120 tai 90 asteeseen. Meille sopii paremmin se 90 astetta, eli säätöruuvi kierretään niin syvälle hanan runkoon sisään, että enempää ei pääse pyörimään, ja vesi ei mene altaasta ohi.

Keittiön hanan liike pitää rajoittaa niin, että se ei pyöri 360 astetta (niin kuin esiasetukset on), vaan se pitää rajoittaa esim. 120 tai 90 asteeseen. Meille sopii paremmin se 90 astetta, eli säätöruuvi kierretään niin syvälle hanan runkoon sisään, että enempää ei pääse pyörimään, ja vesi ei mene altaasta ohi.

Tässä ääriasento oikealle.

Tässä ääriasento oikealle.

Ja tässä vasemmalle.

Ja tässä vasemmalle.

Ennen hanahommia ja ennen iltahämärää laitoin huomista ajatellen antennimiehille vähän tangon kiinnikkeitä paikoilleen ja tangon vatupassiin. Tähän sitten meikäläisen taidot melkein loppuikin, eli ammattimiehet saa jatkaa tästä. Tankoon tulee vielä noin 5m jatko-osa.

Ennen hanahommia ja ennen iltahämärää laitoin huomista ajatellen antennimiehille vähän tangon kiinnikkeitä paikoilleen ja tangon vatupassiin. Tähän sitten meikäläisen taidot melkein loppuikin, eli ammattimiehet saa jatkaa tästä. Tankoon tulee vielä noin 5m jatko-osa.

241 vastausta artikkeliin ”Joka päivä jotain pientä

 1. I just want to mention I am just new to blogging and certainly liked this web site. Likely I’m planning to bookmark your blog post . You definitely have really good article content. Bless you for sharing your website page.

 2. Wow! This can be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Fantastic. I’m also an expert in this topic so I can understand your hard work.

 3. People viewed these kind of my hubby and i flipped!! Well, i were these folks suitable for seasonal while when i began these guys i simply shreaked! Certainly well currency and nice interesting! In the event that you are interested smart balance wheel i will deff opt for sparlkey ones, may 5 pairs in addition to might deffinitly have fun 100000 sets a little more! Warm regards electric scooter!!!!

 4. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 5. I got what you mean , thanks for posting .Woh I am pleased to find this website through google. ”Money is the most egalitarian force in society. It confers power on whoever holds it.” by Roger Starr.

 6. Hi my family member! I want to say that this post is awesome, nice written and include approximately all important infos. I’d like to see more posts like this.

 7. Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just extremely fantastic. I really like what you have acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it smart. I can not wait to read much more from you. This is actually a great web site.

 8. Definitely, what a great site and illuminating posts, I definitely will bookmark your site.All the Best!

 9. You can certainly see your skills within the work you write. The world hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to say how they believe. All the time follow your heart.

 10. F*ckin’ tremendous things here. I am very satisfied to see your article. Thanks a lot and i am taking a look forward to contact you. Will you please drop me a mail?

 11. Some truly good articles on this web site, appreciate it for contribution. ”There is one universal gesture that has one universal message–a smile” by Valerie Sokolosky.

 12. I cling on to listening to the reports talk about getting free online grant applications so I have been looking around for the finest site to get one. Could you advise me please, where could i acquire some?

 13. Tarviiko antennia johonkin ? uitukaapeli on pakollinen ja sen kautta saa kaupanpäälle kaapelitv:n (kun hankkii nettiliittymän), näin olen ainakin ymmärtänyt ja siihen varautunut.

  • Hei,

   Kaava-alueella on kyllä pakko liittyä vesilaitoksen vesiputkeen siinäkin tilanteessa, ettei tiedetä missä se putki on, ja se joudutaan hakemalla hakemaan (tämän sain itse vähän karvaastikin kokea).

   Kaapeli-pakosta minulla ei ole tietoa ja valokaapelia yritinkin saada, mutta sitä ei kohtuukustannuksin myyty. Kuparikaapelia en halunnut. Lähistöllä olevien talojen katoilla näkyy kaikissa omakotitaloissa kyllä olevan kattoantenni, en sitten tiedä onko se siellä muuten vaan, vai tarvitaanko sitä johonkin. Jos kaapelipakko on, niin onneksi taloon tulee tyhjä putki josta kaapelin voi tarvittaessa vaijerilla vetää sisään tekniseen tilaan. Kaapelipuolella nettiliittymän kylkiäisenä tarjotaan kaapeli-TV:n peruskanava nippu samaan rahaan ainakin taloyhtiöille, se on totta.

Kommentointi on suljettu.