Pääraput 1v ja historiapläjäys

Tänään iski rankkasateen kuuro ja vasaraväsymys. Eli en taida tänään tehdä yhtään mitään. Alkaa jo ensimmäinen kesälomaviikko jaloissa ja käsissä vähän tuntuakin.

Vanhoja valokuvia on kuitenkin aina mukava katsella, ja siihen sain innoitusta päärappusten päivämäärästä, rappusten kulma on signeerattu tasan vuosi sitten:

Tasan vuosi sitten oli päärappusten kulmassa betoni vielä märkää. Signeeraus tehty 8 mm harjaterästä kynänä käyttäen. "M.Rautio" -nimisiä henkilöitä asuu tällä hetkellä Talo-Rautiossa 4 kpl, koska meidän kaikkien etunimet alkaa M-kirjaimella.

Tasan vuosi sitten oli päärappusten kulmassa betoni vielä märkää. Signeeraus tehty 8 mm harjaterästä kynänä käyttäen. ”M.Rautio” -nimisiä henkilöitä asuu tällä hetkellä Talo-Rautiossa 4 kpl, koska meidän kaikkien etunimet alkaa M-kirjaimella.

Signeeraus on tavallisesti kilpikonnan alla vähän piilossa.

Signeeraus on tavallisesti kilpikonnan alla vähän piilossa.

Kilpikonnan vieressä on erikoinen (?) kivi, joka koostuu kahdesta erilaisesta kiviaineksesta. Yleensä pyöreät kivet - ne mitä olen itse nähnyt - ovat yhtä ja samaa kiviainesta.

Kilpikonnan vieressä on erikoinen (?) kivi, joka koostuu kahdesta erilaisesta kiviaineksesta. Yleensä pyöreät kivet – ne mitä olen itse nähnyt – ovat yhtä ja samaa kiviainesta.

Pihahommia olen nyt tehnyt parisen kuukautta, ensin hitaasti aina päivätöiden jälkeen muutama tunti kerrallaan, ja nyt kesälomalla vähän enemmänkin. Sade on ollut kuitenkin vähän hidasteena näissäkin hommissa. Ei pieni tihkusade mitään haittaa, mutta kunnon sade kastelee jo varttitunnissa, joten ei silloin ulkona tee mieli olla.

Mutta katsotaanpa nyt sitten samaan syssyyn miltä näytti toukokuun alussa – ja miltä näyttää tänään. Kyllä pikkuisen on jo edistystä havaittavissa?

Näkymä autopihalta viherpihalle 03.05.2015.

Näkymä autopihalta viherpihalle 03.05.2015.

Sama paikka reilut pari kuukautta myöhemmin 12.7.2015.

Sama paikka reilut pari kuukautta myöhemmin 12.7.2015.

03.05.2015 tilanne.

03.05.2015 tilanne.

Sama paikka reilut pari kuukautta myöhemmin 12.7.2015.

Sama paikka reilut pari kuukautta myöhemmin 12.7.2015.

Näkymä yläterassilta 03.05.2015.

Näkymä yläterassilta 03.05.2015.

Sama paikka reilut 2 kuukautta myöhemmin 12.7.2015.

Sama paikka reilut 2 kuukautta myöhemmin 12.7.2015.

Nyt kun ollaan 9 kuukautta jo asuttu, niin samalla voisi ehkä katsoa vielä muutaman kuvan vajaa vuosi sitten viime kesältä – jolloin saa vielä enempi perspektiiviä siihen, että miten maisema on muuttunut:

07.08.2014 autokatoksen salaojatyöt menossa.

07.08.2014 autokatoksen salaojatyöt menossa.

Sama paikka 12.7.2015. Tähän pitäisi nyt alkaa laittamaan pihakivetystä.

Sama paikka 12.7.2015. Tähän pitäisi nyt alkaa laittamaan pihakivetystä.

24.07.2014 tilanne. Vielä ei näy yhtään terassilautaa missään - ei edes ylätasolla.

24.07.2014 tilanne. Vielä ei näy yhtään terassilautaa missään – ei edes ylätasolla.

20.07.2014 tilanne. Kuvassa alhaalle keskellä näyvän salaojakaivon kohdalla on nyt terassin ja kukkapenkin kulmaus.

20.07.2014 tilanne. Kuvassa alhaalle keskellä näkyvän salaojakaivon kohdalla on nyt terassin ja kukkapenkin kulmaus.

 

929 vastausta artikkeliin ”Pääraput 1v ja historiapläjäys

 1. I just want to tell you that I am just very new to blogging and site-building and actually liked your web page. Almost certainly I’m planning to bookmark your blog post . You amazingly come with excellent stories. Bless you for revealing your webpage.

 2. Good write-up, I¡¦m regular visitor of one¡¦s site, maintain up the nice operate, and It is going to be a regular visitor for a lengthy time.

 3. Someone necessarily help to make severely articles I might state. This is the very first time I frequented your web page and so far? I surprised with the research you made to make this actual put up extraordinary. Wonderful job!

 4. I would like to express my appreciation to the writer for bailing me out of this circumstance. After scouting throughout the internet and finding views that were not powerful, I assumed my life was over. Existing without the answers to the issues you have sorted out all through your good guideline is a critical case, and the kind which could have badly affected my entire career if I hadn’t encountered your web blog. The competence and kindness in dealing with almost everything was precious. I’m not sure what I would’ve done if I had not discovered such a subject like this. I can also at this moment look ahead to my future. Thanks for your time very much for the impressive and results-oriented help. I will not think twice to suggest your web site to any individual who requires care about this problem.

 5. I do accept as true with all the ideas you’ve introduced on your post. They are very convincing and can certainly work. Still, the posts are very brief for newbies. May just you please prolong them a bit from next time? Thank you for the post.

 6. It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

 7. I have read a few good stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I wonder how much attempt you put to create any such fantastic informative web site.

 8. magnificent issues altogether, you just gained a emblem new reader. What may you recommend in regards to your publish that you just made a few days in the past? Any sure?

 9. I like the helpful info you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here frequently. I’m quite sure I will learn many new stuff right here! Best of luck for the next!

  • ciprofloxacin ophthalmic side effects lamisil ciprofloxacin interaction does ofloxacin have penicillin ciprofloxacin rasagiline levofloxacin renal ciprofloxacin video normal dose for ciprofloxacin ciprofloxacin treatment lyme levofloxacin vasculitis cipr

  • video chat for free online online video chat sites online web chat room video chat on line video chat for free video chat on web i web chat websites to web chat free online video chat online video chat website webcam chatting for free online video chat fr