Sekalaiset kuvat

Klikkaamalla kuvaa se suurenee.

Alla olevat kuvat on otettu sieltä sun täältä muuttoluvan saamisen jälkeen ”melkein valmiista talosta”:

Klo 06:35, lämpötila ulkona -16C ja sisällä +23C. Rauhallista ja kaunista. Ei ristin sielua missään. Tuli palaa saunan pesässä ja olohuoneen isossa Tiilerin takassa, josta tulee keskellä olevan savupiipun kautta hiukan tuhdimmat savut.

Loppiaisena 2015 klo 06:35, lämpötila ulkona -16C ja sisällä +23C. Rauhallista ja kaunista. Ei ristin sielua missään. Tuli palaa saunan pesässä ja olohuoneen isossa Tiilerin takassa, josta tulee keskellä olevan savupiipun kautta hiukan tuhdimmat savut.

 

31.12.2014 iltapäivällä.

31.12.2014 iltapäivällä.

cropped-SAM_2753.jpg

Sama kadulta.

Itsenäisyyspäivän liputus aamulla 6.12.2014.

Tiimalasin halogen-valo yhtenä lähtökohtana on samalla noin 3000K värisävyllä keittiön yläkaappien päällä LED-nauha ja yläkaappien alareunassa kunkin kaapin levyiset loisteputket. Yritin ensin sovitella loisteputkien paikalle myös LED-nauhaa, mutta LED-nauhan pisteet alkoi paistamaan vastaan kaikista heijastavista pinnoista, joten hylkäsin LED-nauhan tässä kohdin. Loisteputki antaa tasaista valoa ilman pistejono efektiä. Kaappien yläreunassa pistejoho efektiä ei synny, koska valo törmää kattopaneelin ja yläsokkeliin, ja imeytyy siihen riittävästi.

Keittiön valaistusta.

Ennen täällä oli varmaan lautasia, kippoja ja kuppeja. Nyt on mm. luistimet, jotka istuvat astian kuivauskaapin säleikköön ihan niin kuin se olisi tehty luistimia varten.

Rappukäytävän alatila, jossa vanhoista keittiön kaapeista tehty säilytystila mm. luistimille.

 

Sisäraput iltavalaistuksessa.

Sisäraput iltavalaistuksessa. Lattiassa on pahvit muuttoa varten.

Lediä portaisiin. Tässä näkyvä valkoinen heijastusjuova tulee viistolta puupinnalta. Rappujen askelmien päissä on myös kaiverrettuna urat - näkyvät valokeilassa.

Lediä portaisiin. Tässä näkyvä valkoinen heijastusjuova tulee viistolta puupinnalta. Rappujen askelmien päissä on myös kaiverrettuna urat – näkyvät valokeilassa.

Eteisen peili asennettuna.

Eteisen peili asennettuna.

Retrotyylinen ulkovalo, jossa palaa "aito" 25W hehkulamppu.

Retrotyylinen ulkovalo, jossa palaa ”aito” 25W hehkulamppu.

2-horminen tiilipiippu valkoisella kalkkimaalilla maalattu. Painaa 5700kg ja varaa lämpöä samassa suhteessa mitä painaakin, eli noin kahden takan verran.

2-horminen tiilipiippu valkoisella kalkkimaalilla maalattu. Menee 3 kerroksen läpi ja painaa 5700kg. Varaa lämpöä samassa suhteessa mitä painaakin, eli noin kahden takan verran.

Lisää kuvia Facebookin puolella, tässä linkissä:

https://www.facebook.com/groups/talorautio