Pikkutakassa ekan kerran tuli

Takkahuoneen takassa ensimmäistä kertaa tuli.

Takkahuoneen pikkutakassa ensimmäistä kertaa tuli.

Sama salamavaloa käyttäen. Nyt kun tämä tästä pikkuhiljaa kuivuu, niin laitetaan seuraavaksi valkoiset laatat ymärille. Toisin sanoen kylppäristä yli jääneet laatat riittää tähän. Takan mukana tuli antiikkilaastit yms. tilbehöörit, mutta laatat on helpompi pitää puhtaana. Myös vieressä olevaa kalkkimaalattua savupiippua voi maalata aina uudelleen ja uudelleen, jolloin se on taas valkoinen. Kalkkimaalia ei kait koskaan pestä.

Sama salamavaloa käyttäen. Nyt kun tämä tästä pikkuhiljaa kuivuu, niin laitetaan seuraavaksi valkoiset laatat ymärille. Toisin sanoen kylppäristä yli jääneet laatat riittää tähän. Takan mukana tuli antiikkilaastit yms. tilbehöörit, mutta laatat on helpompi pitää puhtaana. Myös vieressä olevaa kalkkimaalattua savupiippua voi maalata aina uudelleen ja uudelleen, jolloin se on taas valkoinen. Kalkkimaalia ei kait koskaan pestä.

Olohuoneen isossa takassa on vähän isompi pesä. Tänne mahtuu vaikka puolimetrinen halko ihan helposti.

Olohuoneen isossa takassa on vähän isompi pesä. Tänne mahtuu vaikka puolimetrinen halko ihan helposti.