Halogeenivalo rappusten yläpäähän

Jotain pientä väkerrystä ja jotain valmista ja on tullut tänäänkin. Nyt olisi rappusten pitkää kannatinpuuta valaisemassa halogenilamppu mallia Bauhaus.

Halogeenilamppu valaisee rappusten noin 4,5m pitkää keskipuuta.

Halogeenilamppu valaisee rappusten noin 4,5m pitkää keskipuuta.

Sama toiselta puolelta.

Sama toiselta puolelta.

Johdot kulkevat siististi piilossa, myös LED-valoille. Alas menevän käsikaidepuun päästä puuttuu vielä päätypalikka, joka tulee alumiiniprofiilin eteen (muuten profiilin päästä rakenteessa oleva kolo näkyisi).

Johdot kulkevat siististi piilossa, myös LED-valoille. Alas menevän käsikaidepuun päästä puuttuu vielä päätypalikka, joka tulee alumiiniprofiilin eteen (muuten profiilin päästä rakenteessa oleva kolo näkyisi).

Ai että miksi sinne rappusten yläpäähän tällainen piti laittaa?

No, vastaus näkyy melkein jo tuosta äskeisestä kuvasta, jossa pitkän keskipuun taakse ja päälle on lisätty yksi parin sentin lauta. Siinä keskipuussa (joka muuten on meidän oman metsän puu), niin siinä oli mittavirhe, ja se oli pari senttiä liian lyhyt. Ja siitä seurasi, että ylimmäistä käsikaidepuuta ei olisi saanut yläkulmasta mihinkään kiinni, ja siitä olisi tullut heiluva tai ainakin hutera. Nyt kun tehtiin tällainen kaunis (?) lamppuviritelmä, niin nyt vikatilanne poistui. Viimeisestä kuvasta tilanteen näkee yläviistosta katsottuna:

IMG_0132