Tuulensuojalevyjen asentamista

Tänä viikonloppuna on asennettu ensimmäisen kerroksen tuulensuojalevyt. Sunnuntaina saatiin myös melkein kaikki vaakatasoon tulevien vuorilautojen alletulevat pystyrimat asennettua, mutta olin vähän huolimaton kameran deletenapin käytössä, joten siinä menivät tämän päivän kuvat… Tässä kuitenkin siis kuvia eiliseltä:

Lauantaina 19.10.2013 maa ensimmäisen kerran kuurassa ja melkein valkoinen.

Lauantaina 19.10.2013 maa ensimmäisen kerran kuurassa ja melkein valkoinen.

Lauantaina aamulla oli jo muutama tuulensuojalevy paikoillaan.

Lauantaina aamulla oli jo muutama tuulensuojalevy paikoillaan.

Lopputulos lauantailta.

Lopputulos lauantailta.

Tuulensuojalevyjen myötä talo alkaa saada jo selvästi muotoa ja väriäkin. Talo tulee lopulta olemaan vihertävän sävyinen, mutta ei näin tumman vihreä kuitenkaan mitä tuulensuojalevyt eli 25mm Runkoleijonat ovat.

cropped-IMG_5997.jpg

Huomaa ikkunan koko suhteessa tikkailla seisovaan timpuriin, eli ikkunat ovat melkein miehen korkuiset. Alakerran huonekorkeus on 2,80 ja siitä puolet on ikkunaa, eli ikkunan korkeus ja leveys on 140 cm. Ihan mukavan kokoinen… :-)