Vielä Bitumikermin hinnoista (Starkissa)

Ensimmäiset rullat bitumia tulivat tosiaan aika hintaviksi, kun ne 3.10. kävin hakemassa Starkista. Laitoin tästä nyt heille sähköpostia, ja asia on nyt korjattu. Olivat pahoillaan, että kaikki tuoteryhmät eivät olleet jostain syystä tulleet mukaan niihin alennusprosentteihin, joista oli alunperin sovittu. Jatkossa hintaongelmaa Starkin bitumikermissä ei enää ole, ja se pärjää hinnassa jo oikein hyvin esim. Byggmaxin hinnoille. Tosin on se bitumi yhä noin puolta halvempaa Viron puolella, eli varmaan tulee vielä tarvittavat bitumirullat ostettua paikalliselta K-Raudan kauppiaalta sieltä.

Tämä nyt siis vähän niin kuin jatkokertomuksena 3.10.2012 blogipäivitykselle ”Bitumikermiä ja kevytsoraharkkoja”. Virheitä varmaan voi sattua joskus kaikille kauppiaille (kai siellä on joku rasti-ruutuun-systeemi, että mistä tuoteryhmistä omakotirakentaja saa alennusta, ja jokin ruksi erehdykssä puuttui?) Mutta tämä asia on nyt korjattu, kun otin asian puheeksi. Lisäksi pyysivät Starkissa, että jatkossa otan heti yhteyttä omaan myyjään/yhteyshenkilöön, jos jokin asia tai hinta tuntuu kummalliselta.

Eli ei tässä nyt sitten enää mitään ongelmia. Ei ainakaan omasta mielestäni.

Harkkojen valu etenee nyt kuudetta riviä. Yhteensä harkkoja tulee 14 kerrosta. Tässä kuva tältä illalta, noin seitsemän maissa on jo ”täyspimeys”: