Vantaan vartti-maratonilla, sen jälkeen harkkoja kantamassa

Tänään oli erittäin aurinkoinen ja hieno syyspäivä. Juuri sopiva ulkoiluun. Jottei vapaa-aika menisi ihan pelkäksi rakentamiseksi, niin käytiin tänään oman firman joukkueella juoksemassa Vantaan Vartti-maraton eli Fun Run. Aurinkoisessa syyskelissä on mukavaa välillä ulkoilla juosten, mutta sen verran tämä rakentaminen on kuitenkin omaa aikaa vienyt, etten ole tänä kesänä juoksulenkillä käynyt kuin ehkä pari kertaa. Joten nyt oli hyvä hetki juosta tähän väliin 10,55 km lenkki.

On ne huikeita ohituksia ja kovia vauhteja, mitä nuo 42 kilometrin huippujuoksijat pitävät koko ajan yllä, eli ne menevät siksakkia meistä hitaammista ohi, ja minuutin parin päästä ovat jo kadonneet kokonaan näkyvistä. Tuntuu, että vaikka antaisi sellaiselle kevytsoraharkon käteen tai vaikka yhden molempiin kainaloihin, niin siltikään ei pysyisi tällainen tavallinen sunnuntaijuoksija näiden huippu-urheilijoiden perässä…

Vantaan Maratonin päätteeksi vielä 1420kg harkkojen kantamista illalla, kunnes ilta pimeni.

Tässä vähän kuvia tältä päivältä, ei nyt liity rakentamiseen tällä kertaa, ellei sitten aasinsiltana se, että työpaikkakin tarvitaan, jotta rakentaminen olisi ylipäätään mahdollista. Joku viisas on sanonut niinkin, että niin kauan kuin riittää töitä ja terveyttä, selviää aika monesta asiasta. Ja työporukassa on välillä kiva tehdä jotain muutakin kuin töitä.

Tai myöskin voidaan ajatella niin, että on se rakentaminenkin vaan melkoista hyötyliikuntaa, ja vaatii pitkäjänteistä jaksamista, ihan niin kuin pitkän matkan juoksutkin. Sitä alkaa jo ihan itsekin arvostamaan isoja vanhoja taloja, jotka on rakennettu ennen kuin betonipumppuja, eli tiilien muuraamista varten lykättiin betonit ylös kottikärryillä, niin ylös mitä talo oli korkea. On siinä tarvittu kovakuntoisia rakennusmiehiä.


Minä olen eturivissä keskellä, muissa kuvissa kameran takana.


Kuva matkan varrelta.


Maalissa juoksun jälkeen.

Koko joukkue pääsi maaliin asti, eli siinä mielessä onnistumisprosentti oli 100%. Moni alitti oman tavoiteaikansakin. Ja videokin tämän päivän juoksutapahtumasta löytyy Youtubesta, tästä linkistä:

Realco Vantaan Vartti-Maratonilla

221 vastausta artikkeliin ”Vantaan vartti-maratonilla, sen jälkeen harkkoja kantamassa

 1. Some really superb info , Gladiolus I noticed this. ”The historian must have some conceptions of how men who are not historians behave.” by Edward Morgan Forster.

 2. of course like your web-site however you need to test the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to inform the reality on the other hand I will certainly come again again.

 3. I just want to say I am beginner to blogging and absolutely savored this blog site. More than likely I’m likely to bookmark your blog post . You certainly come with excellent stories. Appreciate it for sharing your website page.

 4. Hello, i think that i saw you visited my web site thus i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to enhance my website!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 5. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 6. I have been surfing online more than 3 hours lately, yet I never found any interesting article like yours. It is lovely price enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content material as you probably did, the internet shall be a lot more useful than ever before. ”I think that maybe if women and children were in charge we would get somewhere.” by James Grover Thurber.

 7. I’m really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one these days..

 8. I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I¡¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 9. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how could we communicate?

 10. Thanks for sharing superb informations. Your web-site is very cool. I am impressed by the details that you¡¦ve on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and just couldn’t come across. What a great web-site.

 11. Hello, Neat post. There’s an issue along with your website in web explorer, could test this… IE still is the market leader and a large component to folks will omit your fantastic writing because of this problem.

 12. Fantastic site. A lot of useful info here. I am sending it to a few buddies ans additionally sharing in delicious. And obviously, thanks on your sweat!

 13. you’re really a just right webmaster. The web site loading pace is amazing. It sort of feels that you are doing any unique trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve performed a wonderful job in this subject!

 14. I got what you mean , regards for posting .Woh I am lucky to find this website through google. ”Wisdom doesn’t necessarily come with age. Sometimes age just shows up by itself.” by Woodrow Wilson.

Kommentointi on suljettu.