Kaapeleiden peilaus tehty & pieniä aikataulumuutoksia

Nyt on mielenkiintoisia kiekuroita ja koukeroita asfaltti täynnä. Ei niitä kameran linssille oikein saa kunnolla, mutta siellä ne ovat asfaltissa Laurintien ja Rekolantien risteyksessä, jos joku haluaa käydä paikan päällä katsomassa. Tai jos on jo käynyt ja ihmetellyt mitä ne ovat, niin ne kertovat mitä missäkin kohtaa on, ja kovasti siellä tosiaan kaapelia ja kaapelikerää, kieppejä ja jatkoksia on risteyksen alla, eikä niitä kaikkia ihan varmuudella saatu peilattua. Eli jännät paikat tiedossa, sitten kun kaivamishommat alkavat. Ne muuten alkavat ensi sunnuntaina asfaltin aukileikkauksella. Maanantaina on sitten jo kaivuuhommat käynnissä, tiistaina tulee vesilaitoksen mies tarkastamaan tilanteen, ja jos kaikki on kunnossa, kytkentä kaivoihin (puhdasvesi, viemärivesi ja sadevesi) tehdään ensi viikon keskiviikkona. Sen jälkeen saadaan alkaa laittamaan kuoppaa kiinni.

Ei mennyt ihan hommat niin nopeasti tällä viikolla, mitä ensin oli suunnitelmissa. Eli alunperin piti olla anturoiden betonivalut jo huomenna, ja betoniautotkin oli jo keskiviikolle tilattuna, mutta siirsin ne perjantaille. Eli anturan raudoituksia ei saatukaan ihan vielä valmiiksi, samoin tarkastuskin on vielä kesken, eli kaupungin rakennusvalvonnan tarkastaja tulee paikalle vasta torstaina. Vastaava mestari ja rakennesuunnittelija kävivät tarkastamassa raudoitukset jo tänään, ja muutamiin paikkoihin piti rautoja vähän lisätä. Joten kaiken pitäisi nyt olla kunnossa sitten kun kaupungin tarkastaja tulee. Jolloin jos hän antaa valuluvan, sitten anturit valetaan seuraavana päivänä eli perjantai aamuna. Paikalle tulee silloin kolme autokuormaa betonia Lujabetonin Tattarinsuon betoniasemalta. Enimmillään betonipumpun pitää yltää 19,4 metrin päähän – mikä on talon ristimitta. Ensi viikolla valulla on sitten hyvää aikaa kuivua ja kovettua, kun kaivetaan vesiliittymää koko viikko.

Myös pumppaamon piti alunperin ilmestyä jo tänään tiistaina tontille, mutta ei sitä ainakaan vielä äsken tontilla näkynyt. Eipä sen puoleen ole enää mitään kiirettäkään, kun valuhommat siirtyikin perjantaille. Asennus pumppaamon osalta käy niin, että salaojavesien pumppaamo tökätään tuoreeseen betonikakkuun, jolloin siellä on ja pysyy. Talo (tai siis talon korko) on suunniteltu niin, että ainoastaan salalojavedet pumpataan ylös. Kellarin jätevesi liruttaa tontilta viemäriin ihan itsekseen, myös kellarista. Tässä tämän päiväisiä kuvia:


Peilausmiesten piirtämiä kiekuroita asfaltissa.


Anturaraudoituksissa viimeiset metrit menossa.


Viimeiset harjateräkset vielä kärryllä.

239 vastausta artikkeliin ”Kaapeleiden peilaus tehty & pieniä aikataulumuutoksia

 1. You are my inhalation , I have few web logs and very sporadically run out from to post .I believe this website contains some really excellent info for everyone. ”Loving someone is easy but losing someone is hard.” by Shelby Harthcock.

 2. I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

 3. I’ve been surfing on-line greater than three hours as of late, yet I by no means discovered any fascinating article like yours. It’s beautiful value sufficient for me. In my view, if all site owners and bloggers made excellent content as you probably did, the net will likely be much more helpful than ever before. ”We are not retreating – we are advancing in another Direction.” by Douglas MacArthur.

 4. I got what you intend, appreciate it for putting up.Woh I am glad to find this website through google. ”Don’t be afraid of opposition. Remember, a kite rises against not with the wind.” by Hamilton Mabie.

 5. Wow, wonderful blog layout! How lengthy have you ever been running a blog for? you made blogging glance easy. The entire look of your site is fantastic, as well as the content!

 6. I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this info for my mission.

 7. I wish to get across my gratitude for your kind-heartedness supporting those individuals that must have help with this particular topic. Your real dedication to passing the message all over had been amazingly valuable and have all the time helped most people just like me to get to their desired goals. This informative guidelines means a great deal to me and extremely more to my peers. With thanks; from each one of us.

 8. Good ¡V I should definitely pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

 9. I like the helpful information you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here frequently. I am quite sure I’ll learn lots of new stuff right here! Best of luck for the next!

 10. Hello, Neat post. There is an issue with your website in internet explorer, would check this… IE still is the marketplace leader and a large portion of other folks will miss your wonderful writing due to this problem.

 11. flagyl prescription information metronidazole gel cost target pharmacy metronidazole buying metronidazole tablets flagyl tablets generic flagyl order online canada side effects taking cipro flagyl together metronidazole ordering much flagyl give dog how

Kommentointi on suljettu.