Nyt jatkuu oikeasti!

Alun perin piti kirjoitella mm. puutarhan LED-valoista (joista käytössä ollut nyt Airamin Easy Connect ja Osramin Noxlite sarjan lamppuja), mutta toisin kävi…

talovertailu.fi -sivujen ylläpidossa tehtiin jokin päivitys, ja sen yhteydessä sattui jokin koodausvirhe vapun aikana, ja sivut meni kokonaan nurin kaksikin kertaa. Eli tämä viikko on ollut nyt sitten vähän hiljaisempaa, kun ei ollut mitään uutta kerrottavaa.

Mutta nyt kaikki toimii taas ihan normaalisti, sillä viimeisin vaikeus tässä operaatiossa oli se, ettei blogiin pystynyt tallentamaan lainkaan kuvia. Jolloin esim. puutarhavaloista kertovasta jutusta olisi tullut aika tylsää luettavaa…

Mutta nyt on ylläpidon päivitysprojektit saatu maaliin saakka ja kaikki toimii taas normaalisti, ja taas kuviakin voi tänne lisätä. Täällä olikin hetken aikaa ”aika hiljaista” myös kävijämäärillä mitattuna, eli esim. 3.5.2015 päivämäärällä blogissani vieraili lukijoillekin avoinna olevan kävijälaskurin mukaan vain 4 lukijaa (kun sivut oli nurin melkein koko vuorokauden). Normaalisti lukijoita on ollut 100-kertainen määrä eli noin 400 päivittäin (alla olevassa graafissa näkyvä tumman sininen osuus).

Lukukertoja on aina vähän enemmän kuin lukijoita, koska useimmiten kävijä lukee useammankin artikkeli, eli lukukertalaskuri pyörähtää noin 500-700 kertaa vuorokauden aikana (vaalean sininen graafi siinä tumman sinisen päällä).

Tämä alla oleva laskuri on lisätty 29.1.2015, ja kolmen kuukauden aikana kävijämäärä on ollut yhteensä 31733 ja lukukertojen määrä yhteensä 50231 kpl.

Kiitokset kaikille lukijoille – blogin pitäminen jatkuu varmaankin niin kauan kuin lukijoita riittää!

Screenshot 2015-05-08 17.47.24