1000000 = miljoona

Miljoonan lukukerran rajapyykki saavutettiin 18.3 myöhään illalla tai sitten 19.3 aamun tunteina. Tässä kuvakaappaus 19.3.2015 klo 7:30.

Miljoonan lukukerran rajapyykki saavutettiin 18.3 myöhään illalla tai sitten 19.3 aamun tunteina. Tässä kuvakaappaus 19.3.2015 klo 7:30.

En tiedä onko asialla yhtään mitään merkitystä (eipä varmaan?), ja onko blogin lukijoista kukaan asiaan kiinnittänyt mitään huomiota (ehkä joku? ainakin nyt?) – mutta joka tapauksessa tänään torstaina 19.03.2015 aamulla näköjään tuli täyteen tämän blogin lukijalaskuriin miljoonas lukukerta.

Kiitokset kaikille lukijoille!

Toivottavasti joskus tulee vielä toinenkin miljoona? Tai jos ei kukaan näitä juttujani haluaisi lukea tai joskus jopa kommentoida, niin eipä kai sitä silloin kovin pitkään jaksaisi kirjoittaakaan? Muutoin bloggailu on vähän niin kuin henkireikä. Luen mielelläni muiden raksa-, sisustus, remontointi- tai puutarhablogeja. Välillä sitten inspiroidun kirjoittamaan taas itsekin jotain. Tekstiä tulee aika luontaisesti, sen enempää miettimättä.

Tämä oma blogini siis ilmestyi nettiin 20.12.2011. Meidän taloprojekti oli silloin jo siinä vaiheessa, että arkkitehdin kolmannet luonnoskuvat olivat valmistuneet. Niiden pohjalta lähdetiin hakemaan rakennuslupaa ja tehtiin talo. Tontti oli ostettu jo lähes vuosi aiemmin. Tiedon ostotarjouksen hyväksymisestä saimme uuden vuoden aattona 31.12.2010. Sille on nyt aina uudenvuoden aattoina hyvä skoolata!

Nyt on siis vähän yli 3 vuotta rakennusblogia takanapäin. Tarkalleen ottaen tänään on menossa blogipäivä nro 1185. Tarkistin, että vuosi 2012 oli karkausvuosi, ja se päivä on myös huomioitu tässä laskelmassa. Lukukertoja per päivä on täten ollut keskimäärin noin 844 per päivä. Lukijoita käy blogissani päivittäin yleensä noin 300-400 kpl. Jokainen kävijä lukee keskimäärin 2-3 artikkelia, jolloin blogipäivitysten avauskertojen lukumääräksi tuli tänään tasan miljoona. Tässä kävijätilastoa Google Analyticsin mukaan:

Google Analytics muistaa kävijämäärät aina kahden vuoden taakse. Tosin - jos oikein muistan, Googlen Analytics ei ole sen kauemmin sivun kävijämääriä seurannutkaan. Alussa blogi oli Blogspot -pohjalla, ja siellä oli oma kävijämäärälaskuri ja -seurantatyökalu. Kävijätilastojen suurin piikki sattui 18. elokuuta 2014, jolloin yhden vuorokauden aikana kävijöitä oli 706 kpl. Syytä tilastopiikille en tiedä, mutta yleensä kävijätilastojen hetkelliset ruuhkahuiput selittyvät sillä, että joku blogin lukijoista on lisännyt linkin jonnekin muualle internettiin. Mikä tietysti omasta mielestäni ihan positiivista, jos joku suosittelee blogia tai jotain blogin artikkelia muillekin.

Google Analytics muistaa kävijämäärät aina kahden vuoden taakse. Tosin – jos oikein muistan, Googlen Analytics ei ole sen kauemmin sivun kävijämääriä seurannutkaan. Alussa blogi oli Blogspot -pohjalla, ja siellä oli oma kävijämäärälaskuri ja -seurantatyökalu. Kävijätilastojen suurin piikki sattui 18. elokuuta 2014, jolloin yhden vuorokauden aikana kävijöitä oli 706 kpl. Syytä tilastopiikille en tiedä, mutta yleensä kävijätilastojen hetkelliset ruuhkahuiput selittyvät sillä, että joku blogin lukijoista on lisännyt linkin jonnekin muualle internettiin. Mikä tietysti omasta mielestäni ihan positiivista, jos joku suosittelee blogia tai jotain blogin artikkelia muillekin.

Mitä kautta blogini on sitten löydetty? Vakituisten lukijoiden määrä vaikuttaisi olevan aika pieni, uusia tulijoita on jatkuvasti suurin osa, ja blogiin tullaan hyvin monelta suunnalta, tässä Google-analyticsin listaa saapuvista sivustoista:

Eniten kävijöitä tulee vanhan blogspot osoitteeni kautta, ja seuraavaksi eniten talovertailu.fi -pääsivun kautta. Sen jälkeen eniten kävijöitä sivuilleni "heittävät" Hirvimäentie, Projekteista isoin ja Villa vertikaali -blogit.

Eniten kävijöitä tulee vanhan blogspot osoitteeni kautta, ja seuraavaksi eniten talovertailu.fi -pääsivun kautta. Sen jälkeen eniten kävijöitä sivuilleni ”heittävät” Hirvimäentie, Projekteista isoin ja Villa vertikaali -blogit.

Tammikuussa 2015 avasin blogin kävijätilastoja myös lukijoille, ja nyt aivan tämän sivun oikeasta alareunasta löytyy kaksikin laskuria. Joten 29.1.2015 alkaen jokainen lukijakin voi halutessaan näitä laskureita klikkaamalla katsoa, että keitä muita täällä liikkuu.

24Counter.com -laskurista löytyy mm. viimeisimpien kävijöiden kartta, kas näin:

Tammikuussa 2015 lisätystä laskurista näkee mm. "visitor map" työkalua käyttäen viimeisimpien lukijoiden sijainnit paikkakunnan tarkkuudella. Yksittäisiä kävijöitä ei kuitenkaan pysty näkemään tai yksilöimään sen tarkemmin - eikä ole toki tarkoituskaan.

Tammikuussa 2015 lisätystä laskurista näkee mm. ”visitor map” työkalua käyttäen viimeisimpien lukijoiden sijainnit paikkakunnan tarkkuudella. Yksittäisiä kävijöitä ei kuitenkaan pysty näkemään tai yksilöimään sen tarkemmin – eikä ole toki tarkoituskaan.

Flag Counter -laskuri puolestaan seurailee mistä eri maista kävijöitä saapuu. Eniten lukijoita on tietysti Suomesta, kakkosena USA, sitten Ruotsi, Venäjä ja Viro. Thaimaasta ja Saudi-Arabiastakin tulee yllättävän paljon käyntejä, vaikka itselläni ei tietääkseni ole tuttuja kummassakaan maassa.

Eniten kävijöitä - noin 95% tulee Suomesta. Seuraavaksi eniten kävijöitä on USA:sta (mikä oli itselleni yllätys, en olisi arvannut). Kärkimaiden joukkoon on noussut yllättäen myös Saudi Arabia, josta blogissa vieraillaan säännöllisen välein ja aina samoilta paikkakunnilta - terveiset aktiivisille blogin lukijoille sinnekin, sikäli mikäli suomen kieli sujuu siellä päin maailmaa. Kyllä kait suomen kieltä osaavia asuu tai oleskelee käytännöllisesti katsoen jokaisessa maailman maassa. Joku on joskus laskenut, että maailmassa on 6 miljoonaa suomalaista. Näistä 5 miljoonaa asuu Suomessa, ja 1 miljoona Suomen ulkopuolella.

Eniten kävijöitä – noin 95% tulee Suomesta. Seuraavaksi eniten kävijöitä on USA:sta (mikä oli itselleni yllätys, en olisi arvannut). Kärkimaiden joukkoon on noussut yllättäen myös Saudi Arabia, josta blogissa vieraillaan säännöllisen välein ja aina samoilta paikkakunnilta – terveiset aktiivisille blogin lukijoille sinnekin, sikäli mikäli suomen kieli sujuu siellä päin maailmaa. Kyllä kait suomen kieltä osaavia asuu tai oleskelee käytännöllisesti katsoen jokaisessa maailman maassa. Joku on joskus laskenut, että maailmassa on 6 miljoonaa suomalaista. Näistä 5 miljoonaa asuu Suomessa, ja 1 miljoona Suomen ulkopuolella.

Suomessa rakennetaan tällä hetkellä noin 6.000 omakotitaloa vuosittain. Yhteensä omakotitaloja on suomessa 970.000. Mutta ehkäpä kaikki omakotitaloasujat eivät kuitenkaan rakennusblogeja juurikaan lue (?), ellei remontointi tai rakentaminen satu olemaan juuri ajankohtaista. Kaikissa raksablogeissa ei ole kävijälaskureita näkyvillä, mutta muutamat talonrakentamisesta – sattumoisin myöskin vuonna 2011 – aloittaneet blogit ovat jo aikaisemmin ylittäneet miljoonan lukukerran rajan, Talo Pihlala hipoo kohta jo kahta miljoonaa:

http://talopihkala.blogspot.fi/

Melkein 1,5 miljoonaa lukukertaa on kerännyt myöskin Moderni puutalo tässä linkissä:

http://modernipuutalo.blogspot.fi/

Entä mikä sitten olisi Suomen vanhin – ja yhä päivittyvä rakennusblogi? Yksi hyvä kandidaatti voisi olla Louhikoto -blogi tässä linkissä:

http://louhikoto.talovertailu.fi/

Tarina on alkanut 21.7.2010 – ja viimeisin (toistaiseksi)päivitys löytyy tammikuusta 2015. Toivottavasti tarina vielä jatkuu…? Tai ainakin itsestäni on mukava kuulla aina kuulumisia välillä.

Toinen pitkään jatkunut ja rakentamisesta kertova blogi on Parolan aseman remontoinnista kertova blogi, jossa tarina alkoi 26.1.2009 – ja jatkuu yhä, viimeisin päivitys 2.12.2015:

http://parolanasema.blogspot.fi/

Olisiko vielä joku vielä pitkäikäisempi tai vielä ahkerammin luettu rakennus- tai remonttiblogi jossakin? Laittakaapa vinkkiä, nuo äskeiset nyt oli ne, mitkä tulivat itselläni nopeasti mieleen. Ja tietysti esim. puutarhanhoito ja sisustuskin liippaavat läheltä rakentamista ja remontointia, jokaisella blogilla vähän erilainen painotus, joka voi aikojen saatossa vähän vaihdella – ja vaihtuu ehkä pakostakin, koska eipä kait mikään rakentaminen tai rakentamista seuraava rakennusblogi ikuisuuksia voi kestää…

318 vastausta artikkeliin ”1000000 = miljoona

  1. Diagnosis is made by biopsy of tissue. [url=http://compralevitraspain.com]levitra vasodilatador[/url] If the drop in blood pressure is sudden and drastic it can lead to unconsciousness even cardiac arrest and death.The diagnosis and severity of COPD had been established by a respiratory physician on the basis of international guidelinesRutks I. [url=http://adrugo.com]pharmists in canada cialis[/url] g.What Abnormal Results Mean An abnormal result means acetylcholine receptor antibody has been detected in your blood.Florence Nightingales ceaseless work launched the nursing principles and practices of today.dentibuccalAPPENDIX V COMPLEMENTARY AND ALTERNATIVE MEDICINE TERMS e yoga A family of mindbody disciplines that share the goals of the integrated body and mind or the union of the self with the divine.Patients are often observed until symptoms develop.Hormones are molecules often proteins that are produced by organs and tissues in different parts of the body. [url=http://achatlevitrafrance.com]achat levitra maroc[/url] Use of steroids is harmful and is not recommended.Blood cultures are positive in of all cases frequently negative in gonococcal arthritis.Frequent prostate massage was used extensively several decades ago and its use is still advocated by some in the treatment of difficult cases with persistent positive cultures despite appropriate antibiotic therapy.asbestosisThe appendix has no clear function and can become inamed and infected when clogged or blocked.Specificity is low d dimer results may also be elevated in MI CHF pneumo nia and the postoperative state.A majority of the rejected papers also were excluded for lack of objective outcome criteria. [url=http://clomiphenecitrate50mgformen.com]clomiphene[/url] In Mandell GL Bennett JE Dolin R eds..Because of a fluids ability to flow it transmits a force uniformly in all directions. [url=http://cdeine.com]generic viagra pills[/url] Once the habit is broken the patch use is stopped.

  2. Good web site! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified when a new post has been made. I’ve subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!

  3. I think this is one of the most important info for me. And i am glad reading your article. But should remark on some general things, The web site style is ideal, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

  4. I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Keep up the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site :).

  5. I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

  6. I genuinely enjoy studying on this web site, it has got superb blog posts. ”A short saying oft contains much wisdom.” by Sophocles.

  7. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is excellent blog. A great read. I will definitely be back.

  8. Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

  9. Thanks, I have just been searching for info approximately this subject for ages and yours is the best I have found out till now. However, what about the conclusion? Are you certain in regards to the supply?

  10. Very interesting points you have noted , thanks for putting up. ”What is harder than rock, or softer than water Yet soft water hollows out hard rock. Persevere.” by Ovid.

  11. You actually make it appear really easy along with your presentation however I to find this matter to be really one thing that I believe I would by no means understand. It sort of feels too complex and extremely vast for me. I am taking a look ahead on your next submit, I¡¦ll attempt to get the grasp of it!

  12. Good – I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task.

  13. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is fantastic blog. A great read. I will certainly be back.

Kommentointi on suljettu.