Melkein valmista pintaa…

Tänä viikonloppuna on yläkerran levytyksessä päästy isoilla askeleilla eteenpäin. Master-bedroom on käytännössä valmiin näköinen, eli lattia, seinät ja katto on kaikki levytetty. Toki hommia tässäkin huoneessa vielä riittää… Ikkunalistat ja verhotangot puuttuu, kattoon tulevat paneelit puuttuu, lattia lämmitys puuttuu, laminaatit lattiasta puuttuu, sähköpistorasiat puuttuu, kiintokalusteet puuttuvat, sisäovet puuttuvat. Eli työt jatkuvat vielä… Mutta silti tuntuu, että tässäkin voisi jo hätätilanteessa vaikka asua. Kesäkin on edessäpäin :-)

Näkymä makuuhuoneesta K-kaupan suuntaan.

Näkymä makuuhuoneesta K-kaupan suuntaan.

Näkymä Rekolantielle päin. Tähän tulee pieni parveke. Siis hyvin pieni. (Ellei sitten satu pieni mittavirhe, ja tulekin vähän isompi - vielä parvekkeen tekemistä ei ole edes aloitettu.)

Näkymä Rekolantielle päin. Tähän tulee pieni parveke. Siis hyvin pieni. (Ellei sitten satu pieni mittavirhe, ja tulekin vähän isompi – vielä parvekkeen tekemistä ei ole edes aloitettu.)

Tiilipiippu ylimmän kerroksen makuuhuoneen kulmassa. 3-kerroksisessa piipussa on tuplapellit, alapellit kellarissa ja yläpellit yläkerrassa. Kovilla pakkasilla nämäkin voi vetäistä kiinni, niin ei pakkanen pääse piipun sisälle. Sitten on tietysti hyvä jos muistaa myös avata kaikki pellit, kun seuraavan kerran laittaa tulet kellarin takkahuoneen takkaan tai saunaan kellarissa...

Tiilipiippu ylimmän kerroksen makuuhuoneen kulmassa. 3-kerroksisessa piipussa on tuplapellit, alapellit kellarissa ja yläpellit yläkerrassa. Kovilla pakkasilla nämäkin voi vetäistä kiinni, niin ei pakkanen pääse piipun sisälle. Sitten on tietysti hyvä jos muistaa myös avata kaikki pellit, kun seuraavan kerran laittaa tulet kellarin takkahuoneen takkaan tai saunaan kellarissa…