Keittiötarjous Virosta

Ensimmäiset kuvat ja ensimmäinen keittiötarjous Virosta eli Tarton Expert köögistä saapui tänään. Ajattelin pyytää vielä jossain vaiheessa toisenkin tarjouksen Virosta. Tämä juttu on tavallaan jatkokertomus aiemmin eli 6.12.2012 kirjoitetulle blogipäivitykselle, joka löytyy tästä linkistä.

Puustellista saimme hyvän tarjouksen, ja nyt toisen tarjouksen saatuamme voisin sanoa, että aina vaan paranee. Tarjousten sisältö on sama tai ainakin lähes sama. Hinnoissa on kuitenkin eroa 2883 euroa eli Puustelli on tässä vertailussa 27% kalliimpi. Expert köögid tarjoaa keittiön ilman asennusta ja rahtia hintaan 10632 euroa, Puustellin tarjouksessa loppusumma on sisälle kannettuna mutta ilman asennustöitä 13515 euroa. Puustellista en saanut 3D-kuvia mukaani, mutta Tartosta ne saapuivat juuri sähköpostiini. Näissä kuvissa näyttäisi nyt olevan 2 hieman toisistaan eroavaa variaatiota – sekä jääkaapin + pakastimen sijainnin suhteen että myöskin valkoisten yläkaappien suhteen. Yläkaapit eivät yllä läheskään kattoon asti, koska keittiön korkeus on 280 cm. Keittiön lyhyempi seinä on 392cm ja pidempi seinä on 546cm.


Versio 1.


Versio 2.

Sen verran pitää vielä käydä Tartossa keittiömyymälässä ihan paikan päällä, että pitää ihan näytepalasta katsoa, että minkä näköinen työpinta ja kaapin pinta nyt on tullut valituksi. Ei näistä nyt saapuneista kuvista ainakaan itselleni nyt muistu mieleen oikein mitään ja päälle päin näkyy vain värisävyt.

En osaa sanoa, mutta eipä kait nyt saatu tarjouskaan mikään ”kirjesalaisuus” ole, eli saapuneen kirjeen voi aina halutessaan näyttää muillekin, joten laitan sen tähän myöskin. Puustellin vastaavaa tarjousta en viitsi laittaa, koska siinä on joka rivillä myyjän henk.koht. kynämerkinnöin laitettu alennetut hinnat, ja sellaisen julkaiseminen tuntuu jollain tapaa epäkorrektilta, ainakin lupaa kysymättä. Mutta tässä siis tämän kertainen tarjous, viron kielellä tosin:


Sivu 1.


Sivu 2.

Tässä ei nyt kuitenkaan ole sitä integroitua TV:tä mukana, eli ehkä taulu-TV tulee sitten ihan vaan seinälle. Eikä muuten nuo tarjouksen tekstitkään kovin hyvin tässä blogiympäristössä ole luettavaa tekstiä, mutta saa niistä ainakin omalla ruudullani selvää silloin, jos säätää näytön zoomauksen 200%:iin ja sen jälkeen klikkaa kuvaa isommaksi.

Samoin mielessä on käynyt, että saisinko keittiön ja olohuoneen välissä olevan takankin vielä ”integroitua” keittiöön mukaan edes värisävyjen osalta. Joko niin, että keittiö väritetään takan mukaan, tai takka keittiön mukaan.

193 vastausta artikkeliin ”Keittiötarjous Virosta

  1. Very interesting info !Perfect just what I was looking for! ”Peace, commerce and honest friendship with all nations entangling alliances with none.” by Thomas Jefferson.

  2. great issues altogether, you simply won a emblem new reader. What could you recommend about your submit that you made a few days in the past? Any sure?

  3. Awsome post and straight to the point. I don’t know if this is really the best place to ask but do you guys have any thoughts on where to employ some professional writers? Thx 🙂

  4. I wanted to post you that little observation just to give thanks yet again for those pretty concepts you’ve contributed at this time. This has been really extremely generous with people like you to present without restraint what exactly a number of us could possibly have made available for an e-book to end up making some profit on their own, especially given that you might well have done it if you ever decided. These suggestions likewise worked to provide a easy way to fully grasp someone else have a similar fervor just as my own to figure out more when it comes to this matter. I’m certain there are thousands of more pleasurable situations up front for individuals who examine your website.

  5. My brother suggested I might like this website. He was totally right. This post truly made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

  6. Hi, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the favor”.I am attempting to find things to enhance my site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

  7. I must express my affection for your generosity giving support to those individuals that require assistance with in this situation. Your very own commitment to getting the solution all around was rather functional and have surely encouraged men and women like me to realize their goals. This important guide implies a whole lot a person like me and even further to my office colleagues. Thanks a ton; from everyone of us.

  8. Hi, i think that i saw you visited my web site so i came to “return the favor”.I am attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

  9. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is excellent blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

  10. Good write-up, I¡¦m regular visitor of one¡¦s blog, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

  11. Tosi hyvä saada tietoon Viron hintatasojakin vaikka meille keittiön kilpailutus ei ole enää ajankohtainen. Mietimme itse hankkia esim maalit Virosta. Yleisesti ottaen hintaerot eri paikkojen välillä voi olla suuretkin. Aina ei tietenkään ole mahdollista edes etsiä kustannustehokkainta ja parasta vaihtoehtoa.

  12. Hahah, sulla on Mika aikaa tehdä se Puustellin myyjä niin hulluksi että se antaa sulle hyvät alet jo siitä, että pääsee susta eroon =DDD

  13. Tingi tingi! Meitä varoitettiin etukäteen Puustellin kaupantekotavasta. He lätkäisevät ensin kokeilumielessä ihan törkeen kovalla hinnalla. Heidän brändinsä on kuitenkin niin kova, että ehkä moni on valmis silmää räpäyttämättä maksamaan kovastikin. Hintaa saa kuitenkin alas kun jaksaa vääntää. Kannattaa vääntää, sillä siinä vaiheessa kun keittiö- ym. kaappien asentaminen on ajankohtaista, jokainen jäljellä oleva tonni on kullan arvoinen budjetissa. Trust me, niin siinä käy. Kun sitten pitäisi vielä maksaa ne keittiökoneetkin ja rahamassin pohja häämöttää tai on ehkä jo saavutettukin… Kaikki viimeiset kustannukset pitäisi maksaa ja rahaa on jäljellä rajallinen määrä. (Meillä mennään just nyt just tässä fiiliksessä.)

    Tuota teidän keittiön hintaa on vaikea kommentoida koska en tiedä mitä materiaaleja ja hienouksia siinä on. Meillä Puustellilta ison talon kaikki kaapit, kuitenkin ilman kph-kalusteita, loppuhinta n. 21 000. Siihen verrattuna tuo keittiö vaikuttaa vielä kalliilta ja tinkivaraa ovi olla, tosin en tiedä tosiaan että mitä kaikkea siinä on, onko kivitasoja yms. Meidän keittiökaapit ovat korkeakiiltoista mdf:ää ja loput talon kaapit Puustellin laser-ovea joka on kiiltäväksi pinnoitettua korkeapainelaminaattia, mdf:ää halvempaa ja myöskin kestävämpää. Jos haluat nähdä tarkemmin kalustetarjoustamme niin laita mailia kotibetoniablogi (at) gmail.com, en ole tietääkseni luvannut kenellekään että se tarjous olisi jotenkin salainen. Hintaa vedettiin alaspäin kitkuttamalla 500 euroa kerrallaan ja tosi röyhkeesti ilmoitimme vain, että emme ikuna tule maksamaan tuollaisia hintoja mitä ehdottivat ensi alkuun. Silti, varmasti Puustelli omansa siitä sai. Katteet ovat varmasti kohdallaan.

    • Meillä Puustellin ns. ”printattu hinta” oli 18615,58€ josta tähän astisella keskustelulla on jo tultu alas siihen 13515 euroon, jonka jälkeen peruin sopimuksen allekirjoitustilaisuuden ja ilmoitin että asiaan palataan tammikuussa, sitten kun kilpailevat tarjoukset on saatu. Nyt me käydään vielä joulua viettämässä Virossa ja treffataan Tarjon keittiömyyjä uudelleen, ja tehdään vielä muutamia muutoksia, jonka jälkeen yhteneväisyys Puustellin tarjouksen kanssa on vielä parempi. Vaimo muisti pari detaljia, jotka tässä nyt saadussa tarjouksessa on eri tavalla.

      Olen jossakin vaiheessa sähköpostilla yhteydessä. Tässä näyttää keittiökaupassa olevan ihan samat säännöt kuin rautakaupassakin. Eli jokaisella asiakkaalla tuntuu olevan yksilöllisesti eri hinnat, ja alennusprosenteista pystyy kyllä sopimaan.

      Myös yleistilanne maailmalla on tällä hetkellä sellainen, että nyt ei edetä korkeasuhdanteen huipulla. Jos elettäisiin, siinä tilantessa tinkivää asiakasta ei jaksettaisi missään paikassa kovin kauaa kuunnella, kun kaikki tavara vietäisiin käsistä muutenkin, minkä vaan tekemään ehtii… Mutta laman aikana kaikki asiakkaat lienevät tärkeitä.

Kommentointi on suljettu.