Hallipuhallin hankittu

Tehdään ehkä sittenkin niin, ettei ihan heti laiteta kellaria talvea odottamaan, kun ollaan saatu ontelolaatat harkkojen päälle ja ulkoseinien täytöt tehtyä. Pystyy siellä sisälläkin tekemään alapohjan valutyöt ja kevyet (siis ei-kantavat) väliseinät harkoista. Kunhan lämpötila vaan pidetään suht lähellä nollaa, eli ei päästetä kovin paljon pakkasen puolelle. Sitten voidaan valutöitä tehdä talvellakin. Lämpötilaa pidetään riittävän ylhäällä hallipuhaltimella ja lisäksi saunan korsteenia voidaan muurata sen verran, että sinne saadaan tilapäinen kiuas paikoilleen. Sitten saadaan hyödynnettyä myös rakennuksella syntyneet puujätteet. Eli tässä viimeisin ostos, hallilämmitin (ostettu käytettynä):

Kellarin seinistä on nyt muurattu alimmat 8 riviä, eli RUH-380 harkot kokonaan. Tästä ylemmäs tulevat kerrokset ovat PEH-380 lämpöharkkoja. Niiden muuraus on juuri alkanut.