Eka linjapukkipari valmis

Ensimmäinen linjapukkipari valmistui jo tänä iltana. Luotinarun sihtaaminen kulmapisteen ylitse onkin ihan kivaa puuhaa, siis sellaista pientä nyhräämistä. Kun kulmapisteet on merkitty rautanaulalla puupalkin päähän, luotinarun voi pingoittaa naulan kannan alle. Silloin naru pingottuu toisen kulmapisteen yli, ja linjapukkiin voi tehdä merkinnät. Ja sitten sama toiselle linjapukille niin, että irrottaa narun ensimmäisestä kulmapisteen rautanaulasta, ja merkitsee toiselle pukille tarkan luotinarun paikan. Sen voi vielä riippuvalla punnuksella tarkentaa. Kun tässä nyt ei ole muutakaan kiirettä tällä kertaa. Aloituskokous pitäisi pitää, mutta ilmeisesti ovat poistuneet kesälomilleen niin arkkitehti, vastaava mestari kuin kaikki muutkin. No odotetaan hetki, heinäkuussa on Suomi kiinni.