Kierros talossa

Tämmöinen tästä meidän talosta nyt sitten tuli. Muun muassa yläaula ja olohuone on valmiiksi sisustettu.

Yläaulaa rappusilta katsottuna. Sanokaa mitä haluatte, mutta omasta mielestäni perinteinen 3000K valosävy luo vaan aika lämmintä tunnelmaa, vaikka se onkin kaukana auringonvalon valon värisävystä 5500K tai vähän kylmemmästä 4000K.

Yläaulaa rappusilta katsottuna. Sanokaa mitä sanotte, mutta nykyisestä muotisuuntauksesta poiketen omasta mielestäni perinteinen 3000K valosävy luo vaan aika lämmintä tunnelmaa, vaikka se onkin kaukana auringonvalon valon värisävystä 5500K tai vähän kylmemmästä 4000K, jota myöskin aika yleisesti nykyisin asennetaan (taidan olla vähän valtavirrasta eroava ja omia polkuja kulkeva?)

Yläaula.

Yläaula.

Sama toisesta suuntaan, eli katse rappusille päin.

Sama toisesta suuntaan, eli katse rappusille päin.

Olohuone yläparvelta nähtynä.

Olohuone yläparvelta nähtynä.

Olohuone lähempää.

Olohuone lähempää. Isossa ikkunassa Lauri Tähkän suunnittelemaa verhokangasta.