Villoitushommat ja merikontin katon rakentaminen jatkuivat

Tänään jatkettiin ihan samoja töitä, jotka eilen jäivät kesken. Timpurit ahersivat merikontin katon kimpussa.

Merikontin katto puolilta päivin. Neljä rivipeltiä paikoillaan, viidennen alla "äänentapponauha", tai mikä sen oikea nimi on? Joka tapauksessa joku superloninauha, joka estää ettei pelti kolise tuulella.

Merikontin katto puolilta päivin. Neljä rivipeltiä paikoillaan, viidennen alla ”äänentapponauha”, tai mikä sen oikea nimi on? Joka tapauksessa joku valkoinen superloninauha, joka estää ettei pelti kolise tuulella.

Pimeys tulee tällä hetkellä aikaisin, ja muutama Metehen rivipelti jäi huomiselle.

Pimeys tulee tällä hetkellä aikaisin, ja muutama Metehen rivipelti jäi huomiselle.

Tontilta kaadetut puut olivat tähän saakka merikontin räystään alla sateelta suojassa (ainakin jotenkin suojassa), mutta nyt olen siirtänyt niitä pois tieltä kellarin puuvarastoon tai suoraan saunaan. Saunassa näyttää nyt tältä:

 

Saunan löylyhuone tällä hetkellä. Merikontin räystään alla olleet puut on nyt siirtyneet tänne, ja palavat pikkuhiljaa saunan kiukaassa talven aikana.

Saunan löylyhuone tällä hetkellä. Merikontin räystään alla olleet puut on nyt siirtyneet tänne, ja palavat pikkuhiljaa saunan kiukaassa talven aikana.

Kuva saunasta toiseen suuntaan. Kiukaana on Aurinkokiukaan Duo 250, johon tulee yläosaan torni, jonka sisällä on 10kW sähkövastukset, ja kivet metallitankojen sisällä tornimuodostelmassa. Samaa kiuasta voi siis lämmittää sekä puilla että sähköllä. Viereisessä kph-tilassa on mukava pitää taukoa, varsinkin jos ulkona tulee kylmä.

Kuva saunasta toiseen suuntaan. Kiukaana on Aurinkokiukaan Duo 250, johon tulee yläosaan torni, jonka sisällä on 10kW sähkövastukset, ja kivet metallitankojen sisällä tornimuodostelmassa. Samaa kiuasta voi siis lämmittää sekä puilla että sähköllä. Viereisessä kph-tilassa on mukava pitää taukoa, varsinkin jos ulkona tulee kylmä.

Itse olen puuhastellut villoitushommissa, se on ihan mukavaa, ja helppoa:

Loppupalasta saa uutta alkua.

Loppupalasta saa uutta alkua.

Itse jatkoin villoitushommia tänäänkin. Näin se käy.

Tähän pitää leikata joku sopiva välipala, eli tarvittaviin mittoihin kun lisää sentin joka suuntaan, niin villapala jää mukavasti pinkeäksi ja painaa raunoja tiukkaan.

Keittiön seinät alkaisi olla valmiina. Ikkuna-aukot on suojattu väliaikaisesti muovilla.

Keittiön seinät alkaisi olla valmiina. Ikkuna-aukot on suojattu väliaikaisesti muovilla.