Omakotimessuilla Myyrmäessä

Poikettiin tänään Omakotimessuilla Myyrmäessä, kun huominen päivä kuluu ääntenlaskennassa Tikkurilan Lummetiellä (en ole itse ehdokkaana).

Eniten saatiin tällä reissulla vinkkejä keittiön suunnittelussa ja keskuspölynimurimen toteuttamisessa. Olin ollut vähän kahden vaiheilla, että tuleeko meille lainkaan keskuspölynimuria, kun sen keskusyksikkö pitäisi laittaa kellarin kulman tekniseen tilaan, ja sieltä matka 3-kerroksisen talon ylimmän kerroksen makuuhuoneisiin tulisi olemaan aika pitkä. Mutta keskuspölynimuri voidaan toteuttaa jopa 35 metrin imuputkella. Se riittää hyvin, käytännössä pisinkin matka taitaa meillä jäädä alle 20 metrin. Ja jos osat saa alle 1000 eurolla (ei sisällä asennusta, mutta osataan laittaa paikoilleen itse), niin eiköhän se kannata sitten ottaa. Ensimmäinen ja tarkempi tarjous saadaan sitten, kun laitan kotimaiselle valmistajalle eli Puzerille ensin oman talon pohjapiirrokset.

Löydettiin kivoja rappusten mallistoja Hoviportailta, keittiöideoita ja messutarjouksia mm. Puustellista ja Elegasta, lasiterassimalleissa upeita esimerkkejä ja mallistoja oli Siesta Groupilla (tästä vantaalaisesta yrityksestä en ollut kuullut ennen mitään, Lumon yms. ovat kyllä tuttuja jo entuudestaan). Muutama mukava ulko-ovimallikin löytyi. Ja nähtiin pari tuttua maalämpöpumppujen myyjääkin, eli ihan mukavat messut. Aurinkokin paistoi.