Viikonloppuna muutetaan – todennäköisimmin

Tänään oli muuttotarkastus osa1 – eli jatkoa seuraa vielä. Muuttotarkastuksen piti alun perin olla huomenna klo 14:00, ja siihen mennessä varmaan olisikin ollut kaikki kunnossa, mutta ajankohtaa jouduttiin rakennusvalvonnan pyynnöstä siirtämään, ja nyt esim. rikosilmoituslaitteisiin kytkettävät palohälyttimet olivat vielä kokonaan asentamatta (asennetaan huomenna), sähköjen osalta lopputarkastuspöytäkirja puuttui ja osa sähkötöistä oli tekemättä. Eli sähköjen osalta uusintatarkastus pidetään perjantaina klo 09:00. Silloin olen paikalla vain itse, koska vastaavalle mestarille ajankohta ei sopinut, mutta me pärjätään tämä jälkimmäinen osa ilman häntäkin.

Sähkötarkastuspöytäkirja (valmistuu tänään) määrittelee viime kädessä käyttöön otettavien tilojen laajuuden. Tavoitteena meillä on saada kaikkiin tiloihin vapaa pääsy, mutta jos ei perjantaihin mennessä ehdittäisi kaikkea tehdä, sitten on laitettava lukittu ovi ilman kahvaa siihen väliin. Itse olen kuitenkin toiveikas, että ylihuomiseen mennessä kaikki on kunnossa, ja että viikonloppuna muutetaan. Niin ja kiukaasta puuttui myös CE-merkintä ja hormiliitosten paperit, joten nämä katsotaan myös perjantaina läpi – ja siihen mennessä ehdin ne saada.

Muuttoilmoituskin on nyt tehty ja jätetty postiin, eli osoite vaihtuu 4 työpäivän päästä. Tässä kohtaa elin kuitenkin itse ihan menneessä ajassa, eli nykyisin muuttoilmoituksen voi tehdä myös netin kautta,

http://www.posti.fi/muuttoilmoitus/

Kuun vaihteessa ehdin jo mainita, että meille tulee kodinhoitohuoneeseen massalattia, siis tässä kirjoituksessa:

http://talo-rautio.talovertailu.fi/2014/08/29/massalattiaa-kodinhoitohuoneeseen/

Lattian aloittamisessa tuli kuitenkin alkuvaikeuksia, eli lattiaa hiottaessa huomattiin, että siinä oli kopoa. Joten ei muuta kuin piikkaamaan, ja seuraavana päivänä tilanne näytti tältä:

Alkuvaikeuksia massalattian asennuksessa - puolet kodinhoitohuoneen lattiasta oli kopo.

Alkuvaikeuksia massalattian asennuksessa – puolet kodinhoitohuoneen lattiasta oli kopo. Tämä kuva on otettu 3.9.2014 tilanteesta.

Kopo alue valettiin vielä samana iltana umpeen, mutta itsetasoittuvaa laastia ei ollut K-rauta 75:ssä aivan tarpeeksi (pari pussia jäi puuttumaan), jolloin se osa tehtiin nopeasti kuivuvalla pikamassalla. Ja siitä taas seurasi noin 5mm virhe tasopinnassa, jolloin lätäkön välttämiseksi se sitten oikaistiin seuraavalla viikolla, kun itsetasoittuvaa laastia taas oli saatavilla… Sen jälkeen lattian asennustyöt olisi voineet meidän puolesta alkaa, mutta valitettavasti lattiamies sairastui, ja jäi viikon mittaiselle sairaslomalle. Kun hän olisi sen jälkeen voinut tulla, niin sitten meillä olikin taas sähköasennukset käynnissä, ja tilan läpi jouduttiin kulkemaan koko ajan, jolloin taas jouduttiin asennuksen aloittamista siirtämään…

Mutta tänään ollaan taas siinä pisteessä, jossa jo kuun vaihteessa käytiin, eli taas lattiaa hiotaan ja sen jälkeen voi asentaa primeria. Valokuvia tulee sitä mukaa kun homma edistyy… Eiköhän sinne nyt lattia saada, jolloin voi ensi viikolla laittaa pesukoneen paikoilleen.

 

371 vastausta artikkeliin ”Viikonloppuna muutetaan – todennäköisimmin

  1. Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is great, as well as the content!

  2. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our entire community will be thankful to you.

  3. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is excellent blog. An excellent read. I’ll definitely be back.

  4. Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

  5. Nice post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Very useful info particularly the last part 🙂 I care for such information a lot. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and best of luck.

  6. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

  7. Thank you, I have recently been searching for info approximately this subject for ages and yours is the best I have came upon till now. However, what about the bottom line? Are you certain concerning the source?

  8. Just want to say your article is as astounding. The clarity in your post is just nice and i can assume you are an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

  9. I really enjoy looking through on this internet site , it contains great articles . ”Words are, of course, the most powerful drug used by mankind.” by Rudyard Kipling.

Kommentointi on suljettu.